Hirttivaara

Tervetuloa

Hirttivaara on kesällä 2008 perustettu virtuaalitalli. Alunperin siittola Kukkakeppi -nimellä toimintansa aloittaneen tallin pitkän, reilun vuosikymmenen mittaisen historian aikana on ehtinyt sattua ja tapahtua jos jonkinlaista - mukaan on mahtunut nimenvaihdos, taukoja ja erilaisia suuria muutoksia. Suomenhevoset ovat kuitenkin olleet mukana tallin alkuajoista lähtien ja tulevat olemaan mukana jatkossakin. Ne ovat tallin sydän ja sielu.

Tallin toimitilat sijaitsevat Kanta-Hämeessä, kuvitteellisessa muutaman sadan asukkaan Hiidenkylässä hämäläisen pelto- ja metsämaiseman keskellä. Parhaimmillaan talli ja pihatto tarjoavat kodin reilulle parillekymmenelle suomenhevoselle, eivätkä puitteet hevosten kouluttamiselle ja valmentamisellekaan ole hassummat. Tallin päätoimintamuoto on suomenhevosten kasvattaminen ja kasvattimme tunnistat etuliitteistä Kukkiksen ja Hirttivaaran. Lisäksi järjestämme satunnaisesti myös tapahtumia, jotka on suunnattu ensisijaisesti suomenhevosille sekä nuorille hevosille.

Hirttivaarassa elämään suhtaudutaan melko rennolla otteella. Asioita tapahtuu sillä tahdilla, kuin on tapahtuakseen - me pyrimme välttämään turhaa stressiä. Tallin ovet ovat aina avoinna ystäville sekä satunnaisille vierailijoille, jotka haluavat tutustua tallin toimintaan ja sen hevosiin tarkemmin.

Pidemmittä puheitta siis, tervetuloa Hirttivaaraan!

(Koristekuva © Elisan vapaat, CC BY-NC-SA 2.0)

Päivitetty viimeksi marraskuussa 2021
Ylläpito: Tinu (VRL-05594), virtuaali@kemikaaliromanssi.net

Muut projektit: Muut projektit: Sîr Angren (suurtalli), Radgbug Racers (laukka- & ravihevoset), Trullinummi (puskatalli) & Korpinmusta (koirat)
Tinun pikseliponiblogi 2.0

Haltiasalo
Hiivurin Suomenhevoset
Jeili
Kadon Kartano
Ketola
Kielokumpu
Kototalli
Kuuralehto
Myrskylä
Routaruusu
Turmeltaja
Viljalehto

Lukariksen Hevoskeskus
Storywoods Dressage Center

Virtuaalinen Ratsastajainliitto
Virtuaaliset Suomenratsut
Keskusta -foorumi