Radgbug Racers
Kasvatus Laukkurit Ravurit Etusivu

Tervetuloa Radgbug Racersiin!

Radgbug Racers on Tinun loppusyksystä 2015 aloittama virtuaalinen talliprojekti, joka julkaistiin suurelle yleisölle tammikuussa 2016. Alkujaan talliin oli tarkoitus majoittaa ravihevosten lisäksi myös laukkahevosia ja -poneja, mutta tämä ajatus karsiutui sivuja rakennettaessa. Ensimmäiset puoli vuotta Radgbug olikin siis puhtaasti ravitalliprojekti, kunnes touko-kesäkuun 2016 vaihteessa otimme kuitenkin myös laukkurit mukaan tallimme toimintaan, kun talliin muuttivat kaikki Sîr Angrenin laukkapainotteiset asukkaat. Samalla heräteltiin henkiin myös Tinun vanhoja laukkasukuja sekä hankittiin uutta, ulkopuolista verta laukkahevoskantaamme.

Tallin elämänmeno on melko rauhallista ja stressitöntä. Ravihevosemme ikääntyvät mielivaltaisesti, jotta pienen inspiraation puutteen iskiessä hevosten ennenaikaista vanhenemista ei tarvitse pelätä. Myös vanhat laukkahevosemme ikääntyvät satunnaisesti, mutta loppuvuoden 2018 jälkeen talliin muuttaneiden laukkureiden kanssa olemme siirtyneet noudattamaan CAS -ikääntymistä.

Ravitoimipisteemme sijaitsee Suomessa Etelä-Savossa. Ravitallin asukkaat ovat lähinnä lämminverisiä ja suomenhevosia, mutta tallissa asustaa myös muutama poni. Laukkatoimipisteemme sijaitsee Yhdysvaltojen Kentuckyssä ja siellä asustelee sekä poneja että hevosia.

☆ Radgbug Racers sai vuoden 2017 Gaalalaukoissa 4 ääntä Vuoden valmentaja-kategoriassa, päätyen näin kategorian jaetulle toiselle sijalle.


© Anvisuals (CC BY 2.0) & Shazstock (CC BY-NC 2.0)

Info

  • Nyt eletään vuotta CAS60
    vuosi vaihtuu 21.09.2020

Linkkilista


Alkuperäinen ulkoasu © M Layouts, muokkaus ja kaikki muu © VRL-05594 ellei toisin mainita
Tämä on virtuaalitalli, mitään ei tapahdu oikeassa elämässä / This is a SIM-game stable, nothing happens in real life (?)