Radgbug Racers
Kasvatus Laukkurit Ravurit Etusivu

Tervetuloa Radgbug Racersiin!

Radgbug Racers on Tinun loppusyksystä 2015 aloittama talliprojekti, joka julkaistiin suurelle yleisölle tammikuussa 2016. Alun perin talliin oli tarkoitus majoittaa ravureiden lisäksi myös laukkahevosia ja -poneja, mutta tämä ajatus karsiutui sivuja rakennettaessa. Touko-kesäkuun 2016 vaihteessa otimme kuitenkin myös laukkurit mukaan tallimme toimintaan. Hevosten satunnaisen ikääntymisen turvin tallin elämänmeno on ihanan stressitöntä, eikä pienen inspiraation puutteen iskiessä tarvitse pelätä hevosten vanhenevan ennen aikojaan.

Ravitoimipisteemme sijaitsee Suomessa Etelä-Savossa. Ravitallin asukkaat ovat lähinnä lämminverisiä ja suomenhevosia, mutta mukaan mahtuu myös pari B-ponia. Laukkatoimipisteemme sijaitsee Yhdysvaltojen Kentuckyssä. Laukkatallimme asukaskuntaan kuuluu lähinnä ryhmien 1-3 laukkaponeja sekä muutama hevoskokoinen laukkahevonen ryhmistä 1, 4 ja 5.

Tinu VRL-05594 / virtuaali@kemikaaliromanssi.net
+ Hirttivaara (piirros sh:t), Sîr Angren (suurtalli), Trullinummi (maalaistalli) & Korpinmusta (koirat)

Info

Linkkilista


Ulkoasu © M Layouts :: Kaikki muu © Radgbug Racers / VRL-05594 ellei toisin mainita :: Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable (?)