Trullinummi
virtuaalitalli / a SIM-game stable
Etusivu Hevoset Naudat Muut eläimet

Tervetuloa Trullinummeen!

Hieman kuoppaisen hiekkatien varrella Hämeen metsä- ja peltomaisemissa on vanha valkoinen rakennus, jonka pihapiiristä kuuluu iloista kavioiden kopsetta ja hirnuntaa. Tarhoissa iloisesti ravailevat hevoset eivät ehkä ole niitä maailmanluokan tähtiä, mutta ystävyytensä ansiosta vähintäänkin yhtä arvokkaita. Kurvasitpa pihaan sitten fillarilla, mopolla tai autolla, sinut toivotetaan erittäin tervetulleeksi Trullinummeen!


Trullinummi, tuttujen kesken Trullis, on idyllisessä hämäläisessä maalaismaisemassa sijaitseva virtuaalinen harrastetalli, joka on perustettu kesällä 2015. Tilallamme asustaa hevosten lisäksi aasi, koira, pari kissaa sekä muutama nauta.

Mitään hulppeita puitteita Trullinummessa ei ole himokisaamisesta ja -treenaamisesta haaveileville: kenttä ei ole kovin kummoisen kokoinen, eikä meillä ole maneesia laisinkaan. Mukavia maastoreittejä kuitenkin onneksi löytyy lähimetsästä. Toimintamme koostuu nykyään lähinnä Tinun omien harrastehevosten majoittamisesta. Pienimuotoista sivutoimintaa on myös nautojen sekä hevosten kasvatus. Tallin toimintaan kuului alun perin myös hoitaja-, yksityis- ja tapahtumatoimintaa, mutta näistä päätettiin luopua vuoden 2017 alkupuoliskon tuumaustauon aikana.

Alunperin tallin toimintaan kuului mm. hoitaja-, yksityis- ja tapahtumatoimintaa, mutta nämä jätettiin pois vuoden 2017 alkupuoliskon tuumaustauon aikana.

Tervetulleeksi teidät toivottaa,
    Tinu (VRL-05594) + tallin muu poppoo

Ilmoitustaulu

Info & yhteys

  • Sivuja päivitetty viimeksi marraskuussa 2017

Linkkilista

Hiisivuori :: Jukola :: Myrttisuo :: Varpula

Haluatko tallisi listalle? Ota yhteyttä vieraskirjassa tai sähköpostitse!

Alkuperäinen ulkoasu © M Layouts :: tausta © The Inspiration Gallery :: kaikki muu © Trullinummi 2015-2017 ellei toisin mainita
Trullinummi on virtuaalitalli / Trullinummi is a sim-game stable (?)