Tervetuloa!

Hieman kuoppaisen hiekkatien varrella Hämeen metsä- ja peltomaisemissa on vanha valkoinen rakennus, jonka pihapiiristä kuuluu iloista kavioiden kopsetta ja hirnuntaa. Tarhoissa iloisesti ravailevat hevoset eivät ehkä ole niitä maailmanluokan tähtiä, mutta ystävyytensä ansiosta vähintäänkin yhtä arvokkaita. Kurvasitpa pihaan sitten fillarilla, mopolla tai autolla, sinut toivotetaan erittäin tervetulleeksi Trullinummeen!

Trullinummi, tuttujen kesken Trullis, on idyllisessä hämäläisessä maalaismaisemassa sijaitseva virtuaalinen maalaistalli, joka on perustettu kesällä 2015. Hevosten lisäksi tilalla asuu myös aaseja, koira, kissoja sekä muutama nauta.

Mitään hulppeita puitteita Trullinummessa ei ole himokisaamisesta ja -treenaamisesta haaveileville: kenttä ei ole kovin kummoisen kokoinen, eikä maneesia löydy laisinkaan. Mukavia maastoreittejä kuitenkin onneksi löytyy lähimetsästä. Tallin toiminta koostuu nykyään lähinnä Tinun omien harrastehevosten majoittamisesta. Pienimuotoista sivutoimintaa on myös hevosten ja nautojen kasvatus. Tallin toimintaan kuului alun perin myös hoitaja-, yksityis- ja tapahtumatoimintaa, mutta näistä päätettiin luopua vuoden 2017 alkupuoliskon tuumaustauon aikana.

Tervetulleeksi teidät toivottaa,
    Tinu (VRL-05594) + tallin muu poppooInfo & yhteys

  • Sivuja päivitetty viimeksi toukokuussa 2024

Tallikirja

"Trullinummen pihassa kuljetusautosta kurkisti hieman ujoilmeinen ruunikko, joka kuitenkin asteli lastaussiltaa pitkin melko varmoin askelin tallipihalle."


Linkkilista

Haluatko tallisi listalle? Ota yhteyttä sähköpostitse, yv:llä Keskustassa tai vieraskirjassa!

(etusivun koristekuva © flickr / Kanta-Hämeen kuvapankki)